Briller til barn

Det er mange barn som har behov for briller. De fleste begynner med briller fordi foreldrene synes de har uvaner. Et nærsynt barn myser ofte, setter seg nær tv'en for å se bildet klart, eller skriver av sidemannen fordi han eller hun ikke ser klart på tavlen. Et langsynt barn kan ha tendens til å skjele innover, og kan ha problemer med lesing. Ved lekselesing, eller etter lange skoledager kan et langsynt barn også oppleve hodepine, da gjerne tilknyttet pannen. Interessen for lesing generelt kan også reduseres når synet føles hemmende for barnet.

Er det andre i familien som har fått briller i ung alder, er det lurt å sjekke barnets syn, da dette kan ligge i familien. På helsestasjonen og hos helsesøster på skolen testes også øynene, oppdages avvik hos barnet så sendes de videre til optiker. Hvis små barn, under 6 år, har en stor ukorrigert synsfeil, kan dette gjøre at synet ikke utvikler seg slik det burde. Dette unngår man ved å bruke briller, lappebehandling eller synstrening, alt etter hva optiker eller øyelege mener gir best resultat. 

Er det noe du lurer på, ta kontakt!

Våre merker

Viktig!


Vi har nå fått nettbutikk som du kan bestille kontaktlinser til fordelaktige priser og hurtig levering i tillegg til å få de rett hjem i din postkasse!

Trykk her for å gå til nettbutikken.

Om du ønsker å bestille kontaktlinser som før via bestillingskjemaet kan du selvfølgelig gjøre det her, men da til butikkpriser.

Bestilling av linser

Vestre Torggate 8 (vis kart)
Åsane Storsenter (Arken) (vis kart)
Strandgaten 3 (vis kart)
 
Hent i butikk
Tilsendt pr post (kr 100.- i frakt)
 
  Bestille samme som sist
 
 
1 måneder
3 måneder
6 måneder
 
Dagslinser
2-ukerslinser
Månedslinser
 
 

Timebestilling/annet

Vestre Torggate 8 (vis kart)
Åsane Storsenter (Arken) (vis kart)
Strandgaten 3 (vis kart)
 
  Synsprøve
Linsekontroll
Annet
 
  Formiddag
Ettermiddag