Solbriller med styrke

Når det er sol ute, er det godt og fornuftig å beskytte øynene med solbriller. Hvis en er avhengig av briller for å ferdes i hverdagen, er det vanskelig å sette en ekstra solbrille på toppen av sin vanlige brille. For å løse problemet, finnes solbrille med styrke, som tar bort alle de sterke solstrålene, i tillegg til at en ser godt.

En hvilken som helst brilleinnfatning, eller solbrilleinnfatning, kan det settes solglass i. Hvis en velger en solbrilleinfatning er det viktig at denne ikke er veldig buet, da det er vanskelig å produsere buede styrkeglass. Det er bare å komme innom til en av våre butikker, og se på utvalget. Brilleglassene må bestilles, det tar ca en uke fra bestilling til de er ferdige. Solbrilleglass kan fås som progressive, avstands- eller leseglass, alt etter behov.

Fargeskiftende

Det finnes brilleglass som skifter farge alt etter om det er sol eller ikke sol. Dette kalles fargeskiftende brilleglass (fotokromatiske brilleglass), og mange foretrekker slike i sin vanlige brille, i stedet for klare glass. De fargeskiftende brilleglassene skifter farge ved hjelp av uv-strålingen, så hvis en er utendørs i solen blir de mørkere enn om en sitter i bil og solen kommer gjennom vindusruten. Det er derfor trygt å kjøre gjennom tunneler med dem på solrike dager.

Våre merker

Viktig!


Vi har nå fått nettbutikk som du kan bestille kontaktlinser til fordelaktige priser og hurtig levering i tillegg til å få de rett hjem i din postkasse!

Trykk her for å gå til nettbutikken.

Om du ønsker å bestille kontaktlinser som før via bestillingskjemaet kan du selvfølgelig gjøre det her, men da til butikkpriser.

Bestilling av linser

Vestre Torggate 8 (vis kart)
Åsane Storsenter (Arken) (vis kart)
Strandgaten 3 (vis kart)
 
Hent i butikk
Tilsendt pr post (kr 100.- i frakt)
 
  Bestille samme som sist
 
 
1 måneder
3 måneder
6 måneder
 
Dagslinser
2-ukerslinser
Månedslinser
 
 

Timebestilling/annet

Vestre Torggate 8 (vis kart)
Åsane Storsenter (Arken) (vis kart)
Strandgaten 3 (vis kart)
 
  Synsprøve
Linsekontroll
Annet
 
  Formiddag
Ettermiddag