Tilpasning:

Din brille er tilpasset deg. Likevel kan den etter en tids bruk bli løs-sittende eller gnage. Kom gjerne innom og få den etterjustert.

Tilvenning:

Husk at din brille trenger tilvenning. Opp til 6 ukers tilvenningstid er ikke uvanlig, og dette gjelder spesiellt progresive briller, og dersom du er førstegangs progressiv bruker.
Rengjøring:
Her anbefaler vi å bruke Optinett våtservietter og Optinettspray. Vi har et stort utvalg produkter til rengjøring og vedlikehold av dine briller. Microfiberkluter fungerer spesielt bra. Sterke vaskemidler som for eksempel Zalo anbefales ikke da dette kan skade overflaten på brilleglassene. Ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg med å finne ut hva du trenger for å rengjøre brillene dine på en best mulig måte.

Deler:

Deler til din brille vil vi i rimelig grad ha på lager. Det vi ikke har, kan skaffes innen rimelig tid, såfremt mulig.

Reparasjon:

De fleste innfatninger kan repareres. Holdbarheten av en reperasjon er avhengig av brillens materiale, skade, samt skadested. NB! Ikke lim eller lodd brillene selv. Det blir sjelden vellykket og kan umuliggjøre en reperasjon hos oss. Hos Teigland Optikk får du brillegaranti.

Kartotek:

Alle opplysninger om din brille har vi på data; f. eks. styrke, glasstype, fatningsstyrke, størrelse og fargenummer. NB! Ved alle henvendelser må du huske å oppgi fødselsedato/år.

Stell pent:

Våre merker

Viktig!


Vi har nå fått nettbutikk som du kan bestille kontaktlinser til fordelaktige priser og hurtig levering i tillegg til å få de rett hjem i din postkasse!

Trykk her for å gå til nettbutikken.

Om du ønsker å bestille kontaktlinser som før via bestillingskjemaet kan du selvfølgelig gjøre det her, men da til butikkpriser.

Bestilling av linser

Vestre Torggate 8 (vis kart)
Åsane Storsenter (Arken) (vis kart)
Strandgaten 3 (vis kart)
 
Hent i butikk
Tilsendt pr post (kr 100.- i frakt)
 
  Bestille samme som sist
 
 
1 måneder
3 måneder
6 måneder
 
Dagslinser
2-ukerslinser
Månedslinser
 
 

Timebestilling/annet

Vestre Torggate 8 (vis kart)
Åsane Storsenter (Arken) (vis kart)
Strandgaten 3 (vis kart)
 
  Synsprøve
Linsekontroll
Annet
 
  Formiddag
Ettermiddag