Etterkontroll

Etter den første undersøkelsen vi foretar avgjøres det om du kan prøve kontaktlinser. Du blir så informert om hva du kan forvente deg som kontaktlinsebruker og i hvilke situasjoner kontaktlinsene ikke vil være like godt egnet, som for eksempel på en støvete arbeidsplass.

Ved denne konsultasjonen er det vanlig å la deg teste linsene i en til to uker for så å kontrollere hvordan linsene fungerer og om du er fornøyd. Dersom det ikke svarte til forventingene tester vi gjerne ut en annen type linse hvis optikeren mener det er forsvarlig, og kontrollerer disse igjen. Dersom du fremdeles ikke er fornøyd har du mulighet til å velge å ikke kjøpe linser, og avslutte bruken. Du betaler for dette kun nytilpassingshonoraret, og ikke for testlinsene.

Oppdager man at øynene er unormalt røde, eller føler ubehag ved linsebruk skal linsene taes av og man bør ta kontakt med våre offentlige godkjente optikere med kontaktlinsekompetanse for kontroll.

Ved fortsatt bruk av linser er det vanlig at vi kaller deg inn en gang i halvåret for en kontroll. Da undersøkes din synsstatus med linser, styrke på linser optimaliseres og vi passer på at øynene dine fungerer bra med kontaktlinser. Det er meget viktig å følge optikerens råd ved disse kontrollene. Kontaktlinsekomplikasjoner som oppstår er som regel forårsaket av uvettig eller feil bruk av linsene. Kontrollene er til for å i størst mulig grad minimalisere problem som kan oppstå ved bruk av kontaktlinser. Vi tenker først og fremst på DIN øyehelse!

Våre merker

Viktig!


Vi har nå fått nettbutikk som du kan bestille kontaktlinser til fordelaktige priser og hurtig levering i tillegg til å få de rett hjem i din postkasse!

Trykk her for å gå til nettbutikken.

Om du ønsker å bestille kontaktlinser som før via bestillingskjemaet kan du selvfølgelig gjøre det her, men da til butikkpriser.

Bestilling av linser

Vestre Torggate 8 (vis kart)
Åsane Storsenter (Arken) (vis kart)
Strandgaten 3 (vis kart)
 
Hent i butikk
Tilsendt pr post (kr 100.- i frakt)
 
  Bestille samme som sist
 
 
1 måneder
3 måneder
6 måneder
 
Dagslinser
2-ukerslinser
Månedslinser
 
 

Timebestilling/annet

Vestre Torggate 8 (vis kart)
Åsane Storsenter (Arken) (vis kart)
Strandgaten 3 (vis kart)
 
  Synsprøve
Linsekontroll
Annet
 
  Formiddag
Ettermiddag