Solbrille med styrke

Når det er sol ute, er det både smart og fornuftig å beskytte øynene med solbriller. Hvis du er avhengig av briller til hverdags, kan det være vanskelig å sette en ekstra solbrille på toppen av sine vanlige briller. Løsningen? Solbriller med styrke. Disse tar bort alle de sterke solstrålene, i tillegg til at du ser godt!

En hvilken som helst brilleinnfatning, eller solbrilleinnfatning, kan det settes solglass i. Hvis du velger en solbrilleinnfatning er det viktig at denne ikke er veldig buet, da det er vanskelig å produsere buede styrkeglass. Brilleglassene må bestilles og det tar cirka en uke fra bestilling til de er ferdig. Solbrilleglass kan kjøpes som progressive, avstands- eller leseglass, alt etter behov. Vi kan legge alt fra 10% til 90% farge i dine solbrilleglass.

Fargeskiftende solbriller

Ønsker du solbriller med styrke for bilkjøring? Da anbefaler vi fargeskiftende solbrilleglass. Disse er til enhver tid ladet med cirka 50 prosent farge, slik at du får en behagelig opplevelse i bilen og slipper å ta de av deg når du kjører inn i tunneler (ikke egnet til mørkekjøring). Når du kommer ut i solen blir de ladet med cirka 85 prosent farge. Dette er den ultimate solbrillen! Finnes i 3 kontrastfarger og i 3 moteriktige farger.

Fargeskiftende briller

Det finnes brilleglass som skifter farge uavhengig om det er sol eller ikke. Dette kalles fargeskiftende brilleglass (fotokromatiske brilleglass), og mange foretrekker slike i sine vanlige briller, i stedet for klare glass. De fargeskiftende brilleglassene skifter farge ved hjelp av UV-stråling. Dagens fargeskiftende glass har hurtig fargeendring.

Med jevne mellomrom bør en undersøke synet. En undersøkelse blir utført av offentlig godkjent optiker. Undersøkelse tar omtrent 40 minutter.

Meny