Historikk

Etter endt optikerutdanning i Norge, reiste optiker Nils Teigland til Tyskland for videreutdanning i optometri, og avla i 1961 full eksamen ved optikerhøyskolen i Berlin.

I 1961 startet han firmaet Øyeoptikk AS, Optiker Nils Teigland i Vestre Torggate 8.

Optiker Nils Teigland var den første norske optiker som tilpasset kontaktlinser, og hans første kontaktlinsekunde fra 1961 bruker fortsatt kontaktlinser fra Øyeoptikk og har sine faste kontroller av øyne og kontaktlinser hos oss. På samme måte får den første brillekunden fra 1961 fortsatt sine øyne og briller regelmessig kontrollert hos Øyeoptikk. Dette er vi meget stolte av.

I dag består Øyeoptikk av 3 butikker. Foruten vår butikk i Vestre Torggate 8, er vi også å finne i Åsane Storsenter og Strandgaten 3.

I alle våre butikker har vi topp utstyr for synsundersøkelser og kontaktlinsetilpassing, med høyt kvalifisert personell. Optiker Nils Teigland har fra første dag lagt vekt på at alle ansatte skal ha høy kompetanse.

Øyeoptikk er medlem av optikerkjeden c)optikk som er Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger. Du er trygg hos oss.

Bestill time til synsundersøkelse

Med jevne mellomrom bør en undersøke synet. En øyeundersøkelse blir utført av offentlig godkjent optiker. Undersøkelsen tar omtrent 40 minutter.