Brilleglass

Alle har forskjellige behov når det kommer til brilleglass, og det finnes mange alternativ. Våre ansatte har høy kompetanse på hvilke glass som passer best til deg. Valg av brilleglass avhenger av bruksområdet til brillen, styrke og hvilken brilleinnfatning som er valgt. Kontakt en av våre tre butikker for mer informasjon.

Vi anbefaler til enhver tid det beste markedet har å tilby. Vi har i dag progressive livsstilsglass som gir deg en friere hverdag med høyere synskomfort. Vi kaller det individuelt tilpassede brilleglass.

Individuelt tilpassede brilleglass

  • Individualitet uten kompromiss
  • De største synsfelter
  • Optimerte glass – tar hensyn til valg av innfatning og dine synsbehov
  • Best mulig synskomfort

Studentbriller

Studentbriller har brilleglass med ulik styrke øverst og nederst i brilleglasset.

  • Mesteparten av glasset er tilpasset slik at du ser godt på avstand.
  • Den nederste delen av glasset er utviklet for å avlaste øyet når du fokuserer på nært hold. Typisk når du leser, ser på mobil og nettbrett.

Noen føler at det blå lyset fra digitale skjermer er ubehagelig. Et overflatebelegg, som inneholder et blåfilter, reduserer dette lyset og minsker dermed ubehaget.

Du får komplette studentbriller i god kvalitet med slike brilleglass til kr. 3995,-

Hos Øyeoptikk Teigland får studenter 10% på briller, linser og solbriller (med og uten styrke).
Tilbudet gjelder kun i butikk og kan ikke kombineres med andre kampanjer

Databriller

Godt syn er viktig innen de fleste yrker. Databriller er en spesialtilpasset glassløsning for arbeidstakere, som har behov for korrigering av synet på jobb. Optikere er spesialister på å løse synsproblemer, og det skal mye til før det ikke er mulig å gjøre arbeidssituasjonen bedre enn den er. Mottoet må derfor være: Oppsøk din optiker og legg fram utfordringene med ditt syn – det er ikke utenkelig at det finnes en løsning!

Hos Øyeoptikk Teigland får du i tillegg til spesielt tilpassede briller og god veiledning rundt bruk av databriller. Vi forhandler også vernebriller med styrke.
Mer informasjon finnes her

Briller på dagen

Haster det med å få briller? I dette tilfellet har vi glasslager i våre butikker i Vestre Torggate og i Åsane av enstyrkeglass med topp overflatebehandling på de vanligste styrkene.

Bilde av Anne Brith

Med jevne mellomrom bør en undersøke synet. En undersøkelse blir utført av offentlig godkjent optiker. Undersøkelse tar omtrent 40 minutter.

Meny