Individuelt tilpassede brilleglass

Alle våre ansatte har høy kompetanse på hvilke glass som passer best til deg. De anbefaler til enhver tid det beste markedet har å tilby, og det som passer best til deg og din bruk. For studenter tilbyr vi også 20% på briller, solbriller (med og uten styrke) og linser ved kjøp i en av våre butikker.

Vi tilbyr progressive livsstilsglass. Det er individuelt tilpassede brilleglass som gir deg en friere hverdag med høyere synskomfort. Det gjør vi blant annet ved hjelp av DNEye Scanner fra Rodenstock. Les mer om øyescanneren som gir biometriske intelligente brilleglass her.

Studentbriller

Vi har også studentbriller med ulik styrke øverst og nederst. Det gjør at du ser godt på avstand, samtidig som den nederste delen er utviklet for å avlaste øyet når du fokuserer på nært hold. Hvis du opplever at det blå lyset fra digitale skjermer er ubehagelig, vil et overflatebelegg med blåfilter reduserer dette lyset og minsker dermed ubehaget.

Du får komplette studentbriller i god kvalitet til kr. 3995,-

Hos Øyeoptikk Teigland får studenter 20% på briller, linser og solbriller (med og uten styrke).
Tilbudet gjelder kun i butikk og kan ikke kombineres med andre kampanjer

Databriller

Godt syn er viktig innen de fleste yrker. Databriller er en spesialtilpasset glassløsning for arbeidstakere, som har behov for korrigering av synet på jobb. Optikere er spesialister på å løse synsproblemer, og det skal mye til før det ikke er mulig å gjøre arbeidssituasjonen bedre enn den er. Mottoet må derfor være: Oppsøk din optiker og legg fram utfordringene med ditt syn – det er ikke utenkelig at det finnes en løsning!

Hos Øyeoptikk Teigland får du i tillegg til spesielt tilpassede briller og god veiledning rundt bruk av databriller. Vi forhandler også vernebriller med styrke.
Mer informasjon finnes her

NB: Haster det med å få briller? Vi har glasslager med énstyrkeglass i de vanligste styrkene i våre butikk i Vestre Torggate.

Med jevne mellomrom bør en undersøke synet. En undersøkelse blir utført av offentlig godkjent optiker. Undersøkelse tar omtrent 40 minutter.

keyboard_arrow_up