Personvernerklæring

Sist oppdatert: 11 april 2024
Ikrafttredelsesdato: 11 april 2024

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene til:

Øyeoptikk Teigland
Vestre Torggate 8,
5015 Bergen, Vestland
Norge

E-post: vt8@oyeoptikk.no
Telefon: 55338970

Om innsamling, bruk og utlevering av informasjon som vi samler inn når du bruker nettstedet vårt ( oyeoptikk.no ). («Tjenesten»). Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten, samtykker du til innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis du ikke samtykker til det samme, må du ikke gå inn på eller bruke Tjenesten.

Vi kan når som helst endre denne personvernerklæringen uten å varsle deg på forhånd, og vil legge ut den reviderte personvernerklæringen på tjenesten. Den reviderte personvernerklæringen trer i kraft 180 dager etter at den reviderte personvernerklæringen er lagt ut i tjenesten, og din fortsatte tilgang til eller bruk av tjenesten etter dette tidspunktet vil utgjøre din aksept av den reviderte personvernerklæringen. Vi anbefaler derfor at du med jevne mellomrom går gjennom denne siden.

Dine rettigheter: 

Avhengig av hvilken lov som gjelder, kan du ha rett til å få tilgang til og korrigere eller slette personopplysningene dine eller motta en kopi av personopplysningene dine, begrense eller motsette deg aktiv behandling av opplysningene dine, be oss om å dele (overføre) personopplysningene dine til en annen enhet, trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss til å behandle opplysningene dine, rett til å klage til en lovbestemt myndighet og andre rettigheter som kan være relevante i henhold til gjeldende lover. For å utøve disse rettighetene kan du skrive til oss på vt8@oyeoptikk.no. Vær oppmerksom på at hvis du ikke gir oss tillatelse til å samle inn eller behandle de nødvendige personopplysningene eller trekker tilbake samtykket til å behandle dem for de nødvendige formålene, kan det hende at du ikke får tilgang til eller kan bruke tjenestene som opplysningene dine ble innhentet for.

Cookies m.m.

Hvis du vil vite mer om hvordan vi bruker disse og hvilke valg du har i forhold til disse sporingsteknologiene, kan du lese våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Sikkerhet

Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av informasjonen din under vår kontroll. På grunn av den iboende risikoen kan vi imidlertid ikke garantere absolutt sikkerhet, og vi kan derfor ikke sikre eller garantere sikkerheten til informasjonen du sender til oss, og du gjør det på egen risiko.

Klage-/databeskyttelses­ansvarlig

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om behandlingen av opplysningene dine som er tilgjengelige hos oss, kan du sende en e-post til de ansvarlige for nettsiden til Øyeoptikk Teigland, e-post: accounts+oyeoptikk@agog.no.

Vi vil behandle dine bekymringer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Med jevne mellomrom bør en undersøke synet. En undersøkelse blir utført av offentlig godkjent optiker. Undersøkelse tar omtrent 40 minutter.

keyboard_arrow_up