Briller

Å finne riktig brille eller solbrille, handler om mye mer enn å finne rett brilleglass. Brillene må sitte godt også, og de må ikke minst se bra ut så du har lyst til å gå med dem. Briller og solbriller som ikke blir brukt, er ikke til noen hjelp.

Kom innom butikkene våre, så hjelper vi deg å finne riktig brille for deg.

Størst utvalg av briller i Bergen

Hos oss er du garantert å finne briller og solbriller som kler deg. Vi har nemlig det største utvalget av briller og solbriller i Bergen.

Vi har kvalitetsmerker for enhver smak:

Dior, Fendi, Celine, Gucci, Bottega Veneta, Tom Ford, Oliver Peoples, Prada, Giorgio Armani, EoE, Jean Paul, Guess, Ørgreen, Nine Eyewear, Ray Ban, Hugo Boss, Longchamp, David Beckham, Oakley, Fleye, Lindberg, Silhouette, Maui Jim, Saint Laurent, Freigeist, Kunoqvist, Izipizi.

Obs. Våre butikker er nesten de eneste i Bergen med Fendi i hyllene.

Du finner alle merkene i vår flaggskipbutikk i Strandgaten 3, og mange av dem i våre lokaler i Vestre Torggate 8.

Tilpasning og justering

Selv om brillene er tilpasset deg, kan de med tiden likevel føles løse eller begynne å gnage. Vi tilbyr derfor justering av briller i alle våre butikker. Vi har også egne verksteder hvor vi kan reparere briller og solbriller, hvis uhellet har vært ute.

NB: Ikke lim eller lodd brillene selv. Vi har alle opplysninger om brillene dine tilgjengelig, og sørger for at alt blir gjort helt riktig.

Den beste måten å sørge for at brillene holder så lenge som mulig, er å behandle og vedlikeholde dem riktig:

  • Bruk begge hender når du tar av og på brillene.
  • Briller må behandles med forsiktighet for å unngå riper og andre skader.
  • Ikke bøy brillen og bruk aldri makt.
  • Oppbevar brillene i et eget etui når de ikke brukes.
  • Legg aldri brillen med glassene ned mot bordplater og lignende.
  • Utsett ikke brillen for sterk varme, for eksempel på bilens dashbord og lignende.
  • Gni aldri på brillene uten å skylle bort harde partikler først.
  • Skyll brillen i rennende lunkent vann og rengjør med anbefalt rengjøringsmiddel.
  • Tørk med anbefalt og ren pusseklut.

Trenger du hjelp, eller lurer du på noe? Kom innom en av våre butikker, så får du hjelp av våre dyktige og hyggelige medarbeidere!

Individuelt tilpassede brilleglass

Alle våre ansatte har høy kompetanse på hvilke glass som passer best til deg. De anbefaler til enhver tid det beste markedet har å tilby, og det som passer best til deg og din bruk.

Beskytt brilleglassene dine

Overflatebehandlinger på brilleglass gir fantastisk beskyttelse til både brilleglassene og øynene dine.
For et klart syn, høy komfort og enkel rengjøring av brilleglassene.

Solbriller med styrke

Når det er sol ute, er det både smart og fornuftig å beskytte øynene med solbriller. Vi har solbriller både med og uten styrke, kom innom våre butikker for å se utvalget!

Solbriller med styrke

Hvis du trenger briller til hverdags, bør du også ha egne solbriller med styrke.

Vi kan sette solbrilleglass med styrke i alle brille- og solbrilleinnfatninger. Brilleglassene må bestilles og det tar cirka en uke fra bestilling til de er ferdig. Solbrilleglass kan kjøpes som progressive, avstands- eller leseglass, alt etter behov. Vi kan legge alt fra 10 prosent til 90 prosent farge i solbrilleglassene.

Hvis du skal ha solbriller med styrke for bilkjøring, anbefaler vi fargeskiftende solbrilleglass. De har til enhver tid cirka 50 prosent farge, slik at du får en behagelig opplevelse i bilen og slipper å ta de av deg når du kjører inn i tunneler. Når du kommer ut i solen blir de ladet med cirka 85 prosent farge.

Fargeskiftende brilleglass

Det finnes også brilleglass som skifter farge uavhengig om det er sol eller ikke. Dette kalles fargeskiftende brilleglass (fotokromatiske brilleglass), og mange foretrekker slike i sine vanlige briller, i stedet for klare glass. De fargeskiftende brilleglassene skifter farge ved hjelp av UV-stråling. Dagens fargeskiftende glass har hurtig fargeendring.

20% studentrabatt

Som student får du 20% rabatt på briller, solbriller (med og uten styrke) og linser. Tilbudet gjelder kun i butikk og kan ikke kombineres med andre kampanjer. Vi har også tilpassede studentbriller med ulik styrke øverst og nederst.

Studentrabatt på briller, solbriller og linser

Privilegium

Vår varierte hverdag gjør at mange ønsker å ha flere par briller. Ute i solen trenger du andre briller enn foran datamaskinen, og i festlige lag vil du kanskje velge et annet par enn når du leser en bok. Det å dekke alle de ulike behovene kan fort bli dyrt. Derfor tilbyr vi våre kunder et fordelsprogram som gir deg inntil 4.500,- rabatt på dine neste briller.

C)EASY

En betalingsløsning for deg som ønsker litt mer fleksibilitet. Med C)EASY kan du handle for inntil 50.000,- og delbetale en fast sum i måneden, helt uten renter og gebyrer. Den gir deg mulighet til å kjøpe det du trenger av briller og kontaktlinser til deg selv, og resten av familien. Du kan når som helst betale hele eller deler av restbeløpet uten ekstra kostnader. Full fleksibilitet med andre ord.

Våre priser

Full synsprøve
m/trykkmåling, synsfeltscreening og fundusfoto
fra kr 750,-
Full synsprøve
inkludert Optomap/OCT
fra kr 1050,-
Helseattest førerrett – syn
m/refraksjon
fra kr 750,-
Helseattest førerrett – syn
u/refraksjon
fra kr 450,-
Linsekontroll

fra kr 590,-
Utvidet linsekontroll

m/refraksjon
fra kr 750,-
Nytilpasning kontaktlinser

m/etterkontroll
fra kr 1250,-
Retilpasning kontaktlinser

m/etterkontroll
fra kr 990,-
Tilpasning spesiallinser/keratokonus

(f.eks. ortho-k, harde, scleral etc)
1200,-/time
Tilpasning av filterbrille fra kr 1200,-
Henvisning og NAV-søknad
fra kr 200,-
Optomap

fra kr 300,-
OCT m/fundusfoto

fra kr 300,-
Fundusfoto

fra kr 200,-
Trykkmåling

fra kr 150,-
Synsfeltscreening
fra kr 150,-
Utdrypping

fra kr 150,-
Hel innfatning kr 440,-
Randtråd/nylon/rim/strip kr 640,-
Garnityr/egen fasong kr 940,-
Stenger fra lager

(2 stk. inkl. montering)
kr 200,-
Stenger fra lager flex

(2 stk. inkl. montering)
kr 300,-
Lodding/sveising kr 250,-
Neseputer per par kr 70,-
Skruer kr 20,-
Skruer m/mutter kr 60,-

Timebestilling

Våre butikker

Åsane Storsenter

1.desember la vi ned vår filial i Åsane Storsenter, men vi fortsetter selvsagt virksomheten i våre to butikker i Bergen sentrum: Øyeoptikk Vestre Torggate 8 og Øyeoptikk Strandgaten 3.

Hva betyr dette?

Fra og med 1. desember flytter vi ditt kundeforhold til en av våre to butikker i Bergen sentrum. Vi overfører alle fordeler du har hatt, samt kundeopplysningene dine, slik at du ikke taper på endringen.

Vi er klar over at noen av dere vil få lengre reisetid, men vi håper at vårt service-kompetansenivå vil veie opp for ulempen dette måtte medføre.

Vi ser frem til å ta imot samtlige av våre kunder fra Åsane Storsenter i våre to butikker i Bergen sentrum. Om du lurer på noe i forbindelse med ditt kundeforhold eller flytting, kom innom en av våre butikker eller ta kontakt på telefon eller e-post.

Vi verdsetter deg som kunde og håper at du vil bli med oss videre.

Kontakt oss 

keyboard_arrow_up