Briller

Timebestilling

Tilpasning

Din brille er tilpasset deg. Likevel kan de med tiden føles løs eller begynne å gnage. Vi tilbyr justering av briller i alle våre butikker.

Brilleglass

Alle har forskjellige behov når det kommer til brilleglass, og det finnes mange alternativ. Våre ansatte har høy kompetanse på hvilke glass som passer best til deg.

Solbrille med styrke

Når det er sol ute, er det både smart og fornuftig å beskytte øynene med solbriller. Vi har solbriller både med og uten styrke, kom innom våre butikker for å se utvalget!

Privilegium

Vår varierte hverdag gjør at mange ønsker å ha flere par briller. Ute i solen trenger du andre briller enn foran datamaskinen, og i festlige lag vil du kanskje velge et annet par enn når du leser en bok. Det å dekke alle de ulike behovene kan fort bli dyrt. Derfor tilbyr vi våre kunder et fordelsprogram som gir deg inntil 4.500,- rabatt på dine neste briller.

C-EASY

En betalingsløsning for deg som ønsker litt mer fleksibilitet. Med C-EASY kan du handle for inntil 20.000,- og kun betale 399,- i måneden. Den gir deg mulighet til å kjøpe det du trenger av briller og kontaktlinser til deg selv, og resten av familien. Du kan når som helst betale hele eller deler av restbeløpet uten ekstra kostnader. Full fleksibilitet med andre ord.

Våre priser

Våre butikker

Meny