Beskytt brille­glassene dine

Overflatebehandling for optimal glassbeskyttelse

Vi tilbyr overflatebehandlinger ved kjøp av nye brilleglass fra Rodenstock. Overflatebehandlinger på Rodenstock-brilleglass gir fantastisk beskyttelse til både brilleglassene og øynene dine. For et klart syn, høy komfort og enkel rengjøring av brilleglassene.

Hva er en overflatebehandling?

En overflatebehandling legges på brilleglassets for- og bakside. Den beskytter ikke bare brilleglassene, men også øynene dine.

Overflatebehandlingen består av mange lag, der hvert lag har en spesiell funksjon. På illustrasjonen vises det biometriske intelligente brilleglasset foran øyet, med de forskjellige lagene som overflatebehandlingen består av.

En hvilken som helst brilleinnfatning, eller solbrilleinnfatning, kan det settes solglass i. Hvis du velger en solbrilleinnfatning er det viktig at denne ikke er veldig buet, da det er vanskelig å produsere buede styrkeglass. Brilleglassene må bestilles og det tar cirka en uke fra bestilling til de er ferdig. Solbrilleglass kan kjøpes som progressive, avstands- eller leseglass, alt etter behov. Vi kan legge alt fra 10% til 90% farge i dine solbrilleglass.

Overraskende rene og klare Biometriske intelligente brilleglass

Få den beste Rodenstock overflatebehandlingen til brilleglassene, som beskytter både brilleglassene og øynene dine!

Med Rodenstock X-tra Clean får du overraskende klare brilleglass som er utrolig enkle å rengjøre.

Med X-tra Clean overflatebehandling får du:

  • Renere brilleglass pga. støvavvisende egenskaper
  • Mindre gjenskinn fra lysrefleksjoner
  • Fantastisk ripe- og UV-beskyttelse
  • Overraskende enkel rengjøring av brilleglassene
  • Større synskomfort ved mørkekjøring
  • Mindre belastning i forbindelse med skjermarbeid

Velg overflatebehandling til dine nye brilleglass

Vi hjelper deg med å velge riktig type behandling ved kjøp av dine neste brilleglass. Kom innom en av våre butikker i Bergen sentrum for hyggelig brilleekspertise.

keyboard_arrow_up