Størst utvalg av solbriller i Bergen

Utforsk vårt utvalg av solbriller

Hos oss i Øyeoptikk Teigland finner du et av de største utvalgene av solbriller i Bergen. Enten du er på jakt etter trendy design eller tidløse klassikere, finner du garantert noe som passer din stil. Vi har kvalitetsmerker som Dior, Fendi, Gucci, og Ray-Ban.

Designermode

Dior, Fendi, Celine, Gucci, Bottega Veneta, Tom Ford, Prada, Giorgio Armani, Saint Laurent, Jean Paul, Guess – Disse merkene representerer det ypperste av luksus og eleganse. Kjent for sine eksklusive design og høy kvalitet, gir disse solbrillene deg muligheten til å gjøre et statement kombinert med tidløs eleganse.

Moderne og Trendy

Oliver Peoples, EoE, Ørgreen, Nine Eyewear, Lindberg, Fleye – For deg som liker moderne og innovative design, tilbyr vi merker som utfordrer det konvensjonelle. Disse solbrillene er perfekte for den stilbevisste som ønsker å skille seg ut med unike detaljer.

Klassikere

Ray-Ban, Hugo Boss, Longchamp, David Beckham, Oakley, Silhouette, Maui Jim, Freigeist, Kunoqvist, Izipizi, Carrera – For de som foretrekker klassiske og tidløse design som aldri går av moten, tilbyr vi et bredt utvalg av solbriller som kombinerer funksjonalitet med stil. Disse merkene er ideelle for hverdagsbruk og enhver anledning, og gir deg en sofistikert look som alltid er på moten.

Uansett hvilken stil du foretrekker, kan våre erfarne optikere hjelpe deg med å finne de perfekte solbrillene som både beskytter øynene og fremhever din personlige stil. Kom innom en av våre butikker i Bergen Sentrum og finn din nye solbrille.

Solbriller med styrke

Når det er sol ute, er det både smart og fornuftig å beskytte øynene med solbriller. Vi har solbriller både med og uten styrke, kom innom våre butikker for å se utvalget!

Solbriller med styrke

Hvis du trenger briller til hverdags, bør du også ha egne solbriller med styrke.

Vi kan sette solbrilleglass med styrke i alle brille- og solbrilleinnfatninger. Brilleglassene må bestilles og det tar cirka en uke fra bestilling til de er ferdig. Solbrilleglass kan kjøpes som progressive, avstands- eller leseglass, alt etter behov. Vi kan legge alt fra 10 prosent til 90 prosent farge i solbrilleglassene.

Hvis du skal ha solbriller med styrke for bilkjøring, anbefaler vi fargeskiftende solbrilleglass. De har til enhver tid cirka 50 prosent farge, slik at du får en behagelig opplevelse i bilen og slipper å ta de av deg når du kjører inn i tunneler. Når du kommer ut i solen blir de ladet med cirka 85 prosent farge.

Fargeskiftende brilleglass

Det finnes også brilleglass som skifter farge uavhengig om det er sol eller ikke. Dette kalles fargeskiftende brilleglass (fotokromatiske brilleglass), og mange foretrekker slike i sine vanlige briller, i stedet for klare glass. De fargeskiftende brilleglassene skifter farge ved hjelp av UV-stråling. Dagens fargeskiftende glass har hurtig fargeendring.

Solbriller for barn og baby

Barns øyne er mye mer følsomme for UV-stråler enn voksne. Den naturlige linsen i deres øyne er klarere, noe som gjør at mer UV-stråling slipper igjennom og kan forårsake skader. Derfor er det viktig å beskytte barnas øyne med solbriller som gir full UV-beskyttelse.

Når det gjelder dekning og passform, bør solbriller for barn ha god dekning for å beskytte mot stråler som kan snike seg inn fra sidene, over eller under glassene. De bør også passe godt på neseryggen og rundt ørene for å være komfortable og sikre under lek. Solbrillene bør være laget av fleksible og robuste materialer som tåler lek og aktivitet.

For babyer som ligger mye på ryggen, er det spesielt viktig med mørke glass for å beskytte øynene mot direkte sollys. Tidlig tilvenning til solbriller kan gjøre det enklere for babyer å godta og bruke dem, noe som gir en kontinuerlig beskyttelse når de er ute i solen.

Synsundersøkelse for barn

Vi anbefaler synstest for barn ved skolestart (6 år). Dette gjelder alle barn. Deretter vil optiker anbefale videre oppfølging, og du får tilbud om å følge innkallingsrutiner. 

20% studentrabatt

Som student får du 20% rabatt på briller, solbriller (med og uten styrke) og linser. Tilbudet gjelder kun i butikk og kan ikke kombineres med andre kampanjer. Vi har også tilpassede studentbriller med ulik styrke øverst og nederst.

Studentrabatt på briller, solbriller og linser

Privilegium

Vår varierte hverdag gjør at mange ønsker å ha flere par briller. Ute i solen trenger du andre briller enn foran datamaskinen, og i festlige lag vil du kanskje velge et annet par enn når du leser en bok. Det å dekke alle de ulike behovene kan fort bli dyrt. Derfor tilbyr vi våre kunder et fordelsprogram som gir deg inntil 4.500,- rabatt på dine neste briller.

C)EASY

En betalingsløsning for deg som ønsker litt mer fleksibilitet. Med C)EASY kan du handle for inntil 50.000,- og delbetale en fast sum i måneden, helt uten renter og gebyrer. Den gir deg mulighet til å kjøpe det du trenger av briller og kontaktlinser til deg selv, og resten av familien. Du kan når som helst betale hele eller deler av restbeløpet uten ekstra kostnader. Full fleksibilitet med andre ord.

Våre priser

Full synsprøve
m/trykkmåling, synsfeltscreening og fundusfoto
fra kr 750,-
Full synsprøve
inkludert Optomap/OCT
fra kr 1050,-
Helseattest førerrett – syn
m/refraksjon
fra kr 750,-
Helseattest førerrett – syn
u/refraksjon
fra kr 450,-
Linsekontroll

fra kr 590,-
Utvidet linsekontroll

m/refraksjon
fra kr 750,-
Nytilpasning kontaktlinser

m/etterkontroll
fra kr 1250,-
Retilpasning kontaktlinser

m/etterkontroll
fra kr 990,-
Tilpasning spesiallinser/keratokonus

(f.eks. ortho-k, harde, scleral etc)
1200,-/time
Tilpasning av filterbrille fra kr 1200,-
Henvisning og NAV-søknad
fra kr 200,-
Optomap

fra kr 300,-
OCT m/fundusfoto

fra kr 300,-
Fundusfoto

fra kr 200,-
Trykkmåling

fra kr 150,-
Synsfeltscreening
fra kr 150,-
Utdrypping

fra kr 150,-
Hel innfatning kr 440,-
Randtråd/nylon/rim/strip kr 640,-
Garnityr/egen fasong kr 940,-
Stenger fra lager

(2 stk. inkl. montering)
kr 200,-
Stenger fra lager flex

(2 stk. inkl. montering)
kr 300,-
Lodding/sveising kr 250,-
Neseputer per par kr 70,-
Skruer kr 20,-
Skruer m/mutter kr 60,-

Timebestilling

Våre butikker

Åsane Storsenter

1.desember la vi ned vår filial i Åsane Storsenter, men vi fortsetter selvsagt virksomheten i våre to butikker i Bergen sentrum: Øyeoptikk Vestre Torggate 8 og Øyeoptikk Strandgaten 3.

Hva betyr dette?

Fra og med 1. desember flytter vi ditt kundeforhold til en av våre to butikker i Bergen sentrum. Vi overfører alle fordeler du har hatt, samt kundeopplysningene dine, slik at du ikke taper på endringen.

Vi er klar over at noen av dere vil få lengre reisetid, men vi håper at vårt service-kompetansenivå vil veie opp for ulempen dette måtte medføre.

Vi ser frem til å ta imot samtlige av våre kunder fra Åsane Storsenter i våre to butikker i Bergen sentrum. Om du lurer på noe i forbindelse med ditt kundeforhold eller flytting, kom innom en av våre butikker eller ta kontakt på telefon eller e-post.

Vi verdsetter deg som kunde og håper at du vil bli med oss videre.

Kontakt oss 

keyboard_arrow_up