Solbriller med styrke

Når det er sol ute, er det både smart og fornuftig å beskytte øynene med solbriller. Hvis du er avhengig av briller til hverdags, kan det være vanskelig å sette en ekstra solbrille på toppen av sine vanlige briller. Løsningen? Solbriller med styrke. Disse tar bort alle de sterke solstrålene, i tillegg til at du ser godt!

Solglass fra Rodenstock forbedrer synsopplevelsen din i solen. Optimal fargeoppfattelse og skarpere kontraster gir deg et naturlig og detaljrikt syn.

Solbriller med styrke

Dine fordeler:

  • Full UV-beskyttelse
  • Fås med dine individuelle styrker og i mange forskjellige farger – skreddersydd til dine personlige synsbehov
  • Solbrilleglass med høy presisjon – som beskytter øyet uten å gå på kompromiss med visuelle detaljer
  • Forbedring av farger og kontraster – for skarpere syn, bedre dybdeoppfattelse og øktdetaljskarphet

En hvilken som helst brilleinnfatning, eller solbrilleinnfatning, kan det settes solglass i. Hvis du velger en solbrilleinnfatning er det viktig at denne ikke er veldig buet, da det er vanskelig å produsere buede styrkeglass. Brilleglassene må bestilles og det tar cirka en uke fra bestilling til de er ferdig. Solbrilleglass kan kjøpes som progressive, avstands- eller leseglass, alt etter behov. Vi kan legge alt fra 10% til 90% farge i dine solbrilleglass.

Fargeskiftende solbriller

Få et skarpt syn under alle lysforhold med fargeskiftende brilleglass fra Rodenstock – brilleglass som hurtig tilpasser seg omgivelsenes lysforhold.

fargeskiftende solbriller

Dine fordeler:

  • Hurtig fargeendring
  • Klare glass innendørs – mørke utendørs
  • Optimal UV-beskyttelse
  • Skarpt syn under alle lysforhold
  • Reduserer potensielt skadelig blått lys

Ønsker du solbriller med styrke for bilkjøring? Da anbefaler vi fargeskiftende solbrilleglass. Disse er til enhver tid ladet med cirka 50 prosent farge, slik at du får en behagelig opplevelse i bilen og slipper å ta de av deg når du kjører inn i tunneler (ikke egnet til mørkekjøring). Når du kommer ut i solen blir de ladet med cirka 85 prosent farge. Dette er den ultimate solbrillen!

Med jevne mellomrom bør en undersøke synet. En undersøkelse blir utført av offentlig godkjent optiker. Undersøkelse tar omtrent 40 minutter.

keyboard_arrow_up