Rodenstock DNEye Scanner

Timebestilling

Rodenstock DNEye® Scanner og biometriske intelligente glass

DNEye® Scanneren er en viktig brikke i Rodenstocks filosofi B.I.G. VISION®. For å kunne produsere verdens mest nøyaktige brilleglass, må man ta hensyn til at alle øyne er forskjellige. Lengden, formen og optikken i hvert enkelt øye er biometrisk data som varierer fra person til person. For å sikre skarpest mulig syn, er man nødt til å kalkulere brilleglassene etter individuelle nøyaktige data – og ikke fra en standardisert øyemodell.

Undersøkelser viser at det er kun 2 % som passer den standardiserte øyemodellen som er mest brukt. Dette mener Rodenstock ikke lengre er en god nok modell for å lage de beste glassene.

Hva gjør en DNEye Scanner?

DNEye® Scanneren bruker avansert teknologi til å måle og analysere øyets unike egenskaper, for å produsere nøyaktige og individuelle brilleglass. Maskinen skanner øyet ditt ved å projisere en serie med forskjellige lysstråler inn i øyet, og måler hvordan lyset brytes og reflekteres tilbake. Hele 7000 punkter og 80 biometriske parametere måles i hvert øye, og utføres i løpet av et par minutter mens du kikker inn i maskinen.

I tillegg til å utføre kliniske målinger som øyetrykkmåling og kartlegging av hornhinnens form og tykkelse, avdekker den også blant annet:

 • Avbildningsfeil i øyet
 • Styrker på avstand og nær
 • Pupillstørrelsen i ulike lysforhold
 • Endringer av styrkene ved ulike pupillstørrelser/lysforhold
 • Skjeve hornhinner på nær
 • Øyelinsens styrke og plassering

Biometriske intelligente glass

Øynene dine er unike – akkurat som deg. Avbildningsfeilene som DNEye® Scanneren avdekker, blir analysert og brukt når brilleglasset skal produseres. Alle de relevante dataene fra øyemålingen overføres til glasskalkulasjonen, slik at Rodenstock kan produsere presise biometriske brilleglass som er en perfekt match til øynene dine – helt ned på mikrometernivå.

Dette personlige brilleglassdesignet gir en rekke fordeler:

 • Optimalt syn i alle blikkretninger
 • Bedre nattsyn
 • Større synsfelter
 • Økt synskomfort
 • Skarpere kontraster
 • Kortere tilvenningstid

Se hvordan Rodenstocks biometriske glass fungerer

Våre butikker

Åsane Storsenter

1.desember la vi ned vår filial i Åsane Storsenter, men vi fortsetter selvsagt virksomheten i våre to butikker i Bergen sentrum: Øyeoptikk Vestre Torggate 8 og Øyeoptikk Strandgaten 3.

Hva betyr dette?

Fra og med 1. desember flytter vi ditt kundeforhold til en av våre to butikker i Bergen sentrum. Vi overfører alle fordeler du har hatt, samt kundeopplysningene dine, slik at du ikke taper på endringen.

Vi er klar over at noen av dere vil få lengre reisetid, men vi håper at vårt service-kompetansenivå vil veie opp for ulempen dette måtte medføre.

Vi ser frem til å ta imot samtlige av våre kunder fra Åsane Storsenter i våre to butikker i Bergen sentrum. Om du lurer på noe i forbindelse med ditt kundeforhold eller flytting, kom innom en av våre butikker eller ta kontakt på telefon eller e-post.

Vi verdsetter deg som kunde og håper at du vil bli med oss videre.

Kontakt oss 

keyboard_arrow_up