Solbriller med styrke

Når det er sol ute, er det godt og fornuftig å beskytte øynene med solbriller. Hvis en er avhengig av briller for å ferdes i hverdagen, er det vanskelig å sette en ekstra solbrille på toppen av sin vanlige brille. For å løse problemet, finnes solbrille med styrke, som tar bort alle de sterke solstrålene, i tillegg til at en ser godt.

En hvilken som helst brilleinnfatning, eller solbrilleinnfatning, kan det settes solglass i. Hvis en velger en solbrilleinfatning er det viktig at denne ikke er veldig buet, da det er vanskelig å produsere buede styrkeglass. Det er bare å komme innom til en av våre butikker, og se på utvalget. Brilleglassene må bestilles, det tar ca en uke fra bestilling til de er ferdige. Solbrilleglass kan fås som progressive, avstands- eller leseglass, alt etter behov. Vi kan legge alt fra ca 10% til ca 90% farge i dine solbrilleglass. Her har du et godt utvalg å velge mellom.

Fargeskiftende Solbrille

Ønsker du solbriller med styrke for bilkjøring? Da anbefaler vi fargesiftende solbrilleglass. Disse er er til enhver tid ladet med ca 50 prosent farge, slik at du får en behagelig opplevelse i bilen og slipper å ta de av deg når du kjører inn i tunneler.(er ikke egnet til mørkekjøring) Når du kommer ut i solen blir de ladet med ca 90 prosent farge. Dette er den ultimate solbrillen! Finnes i konstrasfargene grønn, oransje og brun og i 3 moteriktige farger, grønn, går og brun.

Fargeskiftende

Det finnes brilleglass som skifter farge alt etter om det er sol eller ikke sol. Dette kalles fargeskiftende brilleglass (fotokromatiske brilleglass), og mange foretrekker slike i sin vanlige brille, i stedet for klare glass. De fargeskiftende brilleglassene skifter farge ved hjelp av uv-stråling. Dagens fargeskiftende glass har hurtig fargeendring. De finnes i tre delikate farger: Chocolate Brown, Pure Grey og Racing Green.

Bestill time til synsundersøkelse

Med jevne mellomrom bør en undersøke synet. En øyeundersøkelse blir utført av offentlig godkjent optiker. Undersøkelsen tar omtrent 40 minutter.